Hey u killers , welcome to my nice blog ! Be nice here . Kau jangan nak buat perangai budak-budak kat sini , dilarang sama sekali ! Kau main kutuk aku ? FUCK OFF ==,. Jangan nak tunjuk bagus depan aku . Then , be my followers okay ? Jangan tengok saja . Kalau macam tuh lebih baik jangan berblogging sangat lha kann ? And hope u want to read my story until the end . Thankyou :DD

B R E A T H L E S S .

Oh My God , It Coming Again :|

Har Har Har , sakit yang same je datang ehh . Bilaa kauu nak lari dari hidup aku nihh ? errhh , terseksaa aku tau dopp . Kalau nak kira-kan dalam sebulan tu ada 2 @ 3 kali penyakit ni datang . uh uh , terpaksaa ku menahan kesakitan ini . HAHA ! Ini lahh dugaan hidup kann . Penyakit ini sudah lama bersama ku kann , harapp kita pergi bersama yepp :) Hanya engkau teman hidup ku . Kalau mu tggal ku , ku mati . Kalau ku tggal mu , mu mati gopp . HAHA ! bijakk bijakk . 




P/S: Sesak Nafas + Batuk lelah + lelah + demam + selsema tanpa henti = Boleh meninggalkan kesan yang amat dasyat @ ayat ringkas MAMPUS SUDAA . 

Ingat-lahh kesihatan amat penting buat kite semua , jadi jaga-lahh kesihatan anda dan jangan jadi seperti saya yang Ber-penyakit semasa usia masih muda . 

AYUH BERSENAMM :) HAR HAR HAR 

H A P P Y . B I R T H D A Y : )


HAPPY BIRTHDAY TO ELAH :) 

I’m so blessed 2 have a friend like u
This comes with many
Loving thoughts & warm wishes
I send 2 u,
May ur day be filled with laughter
On this ur special day & may the finest things
In life always come
Ur way happy birthday!

Jangan lupekan ku elah :) Harap kite kekal kawan .
jangan terasa bila ku bergura dgn mu elah :)
BFF ELAH :)
SEMOGA UMUR MU PANJANG ELAH DAN DIMURAHKAN REZEKI :)
DIET DIET SKIT . JANGAN TERLALU GEMOPP EH . HAHA! :)

Elah cakap Ahmad Azka Afiq org first wish dye . HAHA :) yeahhh 

FIND A GOOD JOB :)


Use Facebook , Twitter , and LinkedIn to Network  
Your Way Into a Job .

Everyone’s talking about using social media for job-hunting . But how , exactly , should you do that ? Here are 10 smart and strategic ways to network your way into a job using three popular online tools : Facebook , Twitter , and LinkedIn . 

B R E A T H L E S S .


Damn :|

Ish ish ish , sakit lagi . uh , bilee lahh nak baik . Macam nak mati doh rase . Wahhh , sakit gile  sesak nafas gini . Sudah 6 tahun penyakit ni belum sembuh . Ade lagi nyakit lain tapi jarang plop mari . hopp gny je kene sopmo , sabar jelahh op . Dugaan kan :| 

Cookie Monster :)


Cookie Monster Love Ya :)

Fun Facts About Cookie Monster
  • Description : Cookie lover
  • Birthday : November 2 
  • Fur Color : Blue
  • Likes : Eating crunchy fruits , vegetables , and , of course , cookies !
  • Favorite Food : Cookies , cookies , and more cookies .
Macam aku jugakk nihh . sukaa makan . Taste sama je dengan ku :) 

Coming Soon :)


I LOVE THIS HAIR :)
 Coming Soon , Coming Soon . Yeahhh , rambut macam inilahh akan dibuad :) . Tak sabar nakk buad . Uh uh , Simple je rambut macam ni , tapi lawa ah . Jadi tggu jelahh naty ku rambut macam ni . HAHA ! 

Ouhh I'm Dying :)

Eh eh , bosamm gile . tak tahu nak buad ape dah . Ber-Dota sudah berjam-jam . What should i do now ? so bored lahh . so   chiong .